Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Mary - 20 januari 2009 20:19

Idag är det en sådandär konstig dag då typ inget händer och tiden står still. Martin är hemma och har idag kört Malte till dagis sedan varit med sin pappa och jobbat. Jag och Bruno har varit hemma, båda lite kinkiga i magen ff men med tappert humör.

Bruno får nog magknip i mellanåt för han blir sååå ledsen men det går lika fort över. Han har även kommit in i en fas där han gallskriker varje gång han inte får som han vill.

Malte är fortfarande kinkig när det gäller att äta. Inte för att han va bra på att äta eller sitta fint och äta innan han blev sjuk. Men nu känns det som man måste börja om från 0 igen. Men så är ju livet som Mamma & Pappa. Detta (fenomen) problem är det stora diskutionsämnet här hemma. Jag o M ryker ihopa angående hur vi ska få honom att förstå att han ska sitta fint vid bordet och äta. Inte prata med maten i munnen bla bla bla... sjukt jobbigt och extremt påfrästande. Har ni några bra knep then your welcome!!!


Titta självklart på Presidentbytet idag. Obamas tal va inte så gåshudresande som jag tror och hoppats på, men det kvittar; Nu blir det andra bullar!


Av Mary - 20 januari 2009 09:52

Idag är det den stora dagen för USA och världen.

Barack Obama flyttar in i Vita huset och ska få bukt på de tokiga krig och kriser som USA försakat.


Heja Obama!!!

Ovido - Quiz & Flashcards